Dont be a tourist

dontbe

no entenc les crítiques de la veïna, si teniu rao tot els que la critiqueu! Que exagerada!

Que Barcelona sigui el parc d’atraccions de tot guiri borratxo, comiat de solter o flashmob.. no es un problema.. SI EN BENEFICIA!
que els carrers de Barcelona sigui el pati del darrera dels turistes i no un espai de convivència dels veïns, es pel nostre be.
Que el model de turisme enlloc de ser sustenible hagi derivat al de borratXera ens afavoreix, mireu Lloret o Salou o Benidorm
grans ciutat punteres en el turisme de calitat

Que els pisos de lloguer es disparin en zones on els veïns de tota la vida han de marxar pq els fan moobing immobiliari en el fons es una ximpleria
recordeu-ho AQUESTA GENT beguda a les 15:0 de la tarda ENS DÓNA DE MENJAR!

Recordeu-ho cada cop que netegeu una habitació d’hotel per menys de 5 euros l’hora, que es gràcies al turisme que teniu feina.
Recordeu-ho cada cop que cobreu la nòmina com a cambrer amb el sou base (ep pero les hores extres no les cobreu eh no sigueu folloneros) que gràcies al turisme teniu feina !, precària si!, però feina!
r

Recordeu-ho cada cop que agafeu el metro per anar a treballar en agost, i perdeu fins a 3 metros pq no si cap als vagons per què teniu la mala sort de treballar en el 22@ i us agafa tota la gent que va a la platja en la L4, no us enfadeu és pel bé general de la ciutat.

Recordeu-ho cada cop que us diguin que el WMC aporta feina de qualitat a la ciutat i llegiu a les notícies que les demandes de Prostitució de luxe es disparen en aquella setmana.
OSTI TU ¡FEINACA DE QUALITAT!

Així que HURRA pels guiris beguts davant de santa maria del PI a les 15:00! Ells són qui ens donen feina!
Paguen els hotels, on fem els llits i a sobre ens donen propina als bar quan els hi servim la Sangria.
Que ens roben els pisos als barris on hem viscut tota la vida, ja que amb els sous de merda de la feina precariaque es genera amb el turisme, els Barcelonins no podem pagar els lloguers abusius causat per l’especulació immobiliària, no es problema.

els Barcelonins tindrem demarxar dels barris de tota la vida on hem viscut, per poder treballar amb els sous de merda en una BCn plena de pisos turístics, hotels i guirirs borratxos a les 15 de la tarda

pero ep! altu! no podem mosejar la MA que ens dona de menjar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *